top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΣύλλογος Οσσαίων

22 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στη φετινή εθελοντική αιμοδοσία των Οσσαίων

Με μικρή σχετικά προσέλευση και με 22 φιάλες αίματος ολοκληρώθηκε στην Όσσα η ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών του Συλλόγου Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την κινητή μονάδα του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», στην οποία ο σύλλογός μας διατηρεί την Τράπεζα Αίματος Όσσας.


Σε μια εποχή που το αίμα αποτελεί αγαθό υπό έλλειψη, οι Οσσαίοι για άλλη μια φορά συνεισέφεραν από καρδιάς για το κοινωνικό σύνολο και το συνάνθρωπο!

Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για τη συμμετοχή και την ανταπόκρισή τους! Ας ευχηθούμε του χρόνου να είμαστε ακόμη περισσότεροι! 


Είναι θέμα υπευθυνότητας και αλληλεγγύης να αναπληρώνουμε το αίμα που μας χορηγείται και να εμπλουτίζουμε την Τράπεζα Αίματος της Όσσας, ώστε να έχουμε όλοι πρόσβαση σε αυτό το πολύτιμο αγαθό για την υγεία μας.


Σημ.: Για όποιους επιθυμούν μπορούν οποτεδήποτε να προσέρχονται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» για να δώσουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος Όσσας, Αρ. Μητρώου: 12575 .

Τηλ. Αιμοδοσίας: 2313307015 / 2313307597


17 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page