top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΣύλλογος Οσσαίων

6ήμερη εκδρομή στη Ζάκυνθο

Ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» οργανώνει 6ήμερη εκδρομή, 17-22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου, το «Τζάντε» ή το «Φιόρο του Λεβάντε» κατά τους Βενετσιάνους και ένα από τα νησιά των Επτανήσων.


Οι Βενετσιάνοι ονόμασαν τη Ζάκυνθο «Φιόρο του Λεβάντε» (Il Fiore di Levante), που σημαίνει «Άνθος της Ανατολής». Με το όνομα αυτό θέλησαν να περιγράψουν την πλούσια φυσική ομορφιά του νησιού, που ξεχωρίζει για την ποικιλία των λουλουδιών, των δέντρων και των άγριων βοτάνων του. Η Ζάκυνθος είναι πραγματικά εντυπωσιακή και τα τοπία του νησιού θα σας γοητεύσουν από την πρώτη στιγμή. Το Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου είναι, επίσης, ένας από τους σημαντικότερους βιότοπους στην Ελλάδα για την προστασία της χελώνας Caretta Caretta και της μεσογειακής φώκιας Monachus Monachus. Τα τελευταία χρόνια, η Ζάκυνθος έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, καθώς εκτός από πανέμορφες παραλίες, προσφέρει πολλές επιλογές για δραστηριότητες, διασκέδαση, νυχτερινή ζωή, θαλάσσια σπορ και εκδρομές.


Τιμή συμμετοχής: 375 ευρώ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.


Περιλαμβάνει:

• Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο, με αναχώρηση από Όσσα και Θεσσαλονίκη.

• Διαμονή 4 νύχτες στην Μπόχαλη Ζακύνθου (https://hotelvarres.com/) και 1 νύχτα στη Ναύπακτο (http://hotelnafpaktos.gr/), σε ξενοδοχεία 3* με πρωινό.

• Ξενάγηση πόλης και νησιού.

• Μπάνιο στις παραλίες του νησιού.


Δηλώσεις συμμετοχής:

Σοφία Καραϊωάννου, τηλ. 6937310301

Άγγελος Μήτσας, τηλ. 6945055380


Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.


9 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page