top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΣύλλογος Οσσαίων

Η «ΕΦΗΜΕΡΙΣ» της Σιάτιστας έγραψε για τον σύλλογό μας

Με τίτλο «Τα Νέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας Λαγκαδά» η ιστορική εφημερίδα-μηνιαία έκδοση «ΕΦΗΜΕΡΙΣ» (αρ. φύλλου 431-Σεπτέμβριος 2022) του αδελφού Μορφωτικού Συλλόγου «ΜΑΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥΛΙΟΥ» Σιάτιστας, αφιερώνει ένα άρθρο της στη δραστηριότητα του Συλλόγου Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» και συγκεκριμένα στο υπό εξέλιξη έργο LEADER «Το Κονάκι του παπουτσή».


Αφού γίνεται εκτενής αναφορά στο έργο που ανέλαβε ο Σύλλογος Οσσαίων, το άρθρο καταλήγει ως εξής:

     «Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και η Εφημερίς συγχαίρουν θερμά τον αδελφό σύλλογο Όσσας, για το εγχείρημά του! Τον συγχαίρουμε για την προσπάθεια και τον αγώνα του, γνωρίζοντας τι σημαίνει ο αγώνας αυτός και πόσες ευθύνες και αγωνίες επωμίζεται, μέχρι το όνειρό του να ολοκληρωθεί. Θα περιμένουμε το αποτέλεσμα!

     Τους συγχαίρουμε, γιατί αποτελούν ένα έξοχο παράδειγμα, όχι μόνο και για άλλους συλλόγους, αλλά για κάθε νέο και για όλους τους πολίτες, ν’ αγωνιστούν για τη διάσωση κάθε αξιόλογου μνημείου που αφορά, όχι μόνο το παρελθόν και την ιστορία ενός τόπου, αλλά και την ανάπτυξη της πατρίδας μας. Καλή Επιτυχία στο έργο τους!»


Να σημειώσουμε εδώ ότι, ο Σύλλογος «Μαρκίδες Πούλιου» έχει αντίστοιχα αναστηλώσει υποδειγματικά με το πρόγραμμα LEADER το Αρχοντικό Δόλγκηρα, το οποίο λειτουργεί ως Λαογραφικό Μουσείο και το οποίο επισκεφθήκαμε σαν σύλλογος πριν λίγα χρόνια σε μια από τις εκδρομικές μας εξορμήσεις. Επιπλέον, είχαμε φιλοξενήσει προ ετών το χορευτικό τους τμήμα στις εκδηλώσεις της Γιορτής Κερασιού Όσσας και αντίστοιχα είχαμε φιλοξενηθεί στις δικές τους καλοκαιρινές εκδηλώσεις.


Εμείς από την πλευρά μας, να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους του Συλλόγου της Σιάτιστας για το αφιέρωμα και τα καλά τους λόγια και ιδιαίτερα την διευθύντρια-αρχισυντάκτρια της «ΕΦΗΜΕΡΙΣ» κα Βασιλική Σιάσιου! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους και θα χαρούμε να ξανανταμώσουμε σε νέες πολιτιστικές δράσεις!


57 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page