Κυκλοφόρησε το νέο Ημερολόγιο Όσσας 2023

Ένα πανέμορφο και κομψό ημερολόγιο τοίχου κυκλοφόρησε ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» για το νέο έτος που έρχεται, ιδιαίτερα καλαίσθητο και κυρίως χειροποίητο.

Το νέο «Ημερολόγιο Όσσας 2023» είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου στο χέρι και παραπέμπει στην παραδοσιακή «Καλημέρα» που είχαμε κάποτε όλοι στα σπίτια μας και από την οποία κρεμόταν η χειροποίητη -υφαντή ή κεντημένη- πετσέτα, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη! Το ημερολόγιό μας είναι φτιαγμένο σε ξύλο, πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένος ο καθρέπτης με περίγραμμα από στριφτό κορδονάκι, με το ημερολόγιο αριστερά και με τη λέξη Όσσα στα δεξιά. Τη σύνθεση συμπληρώνει η κρεμαστρούλα με την παραδοσιακή δαντελίτσα της!

Το κόστος του ημερολογίου ανέρχεται στα 5€ και αποτελεί ένα υπέροχο διακοσμητικό για το σπίτι μας, αλλά και ως δώρο για τους φίλους μας. Αναζητήστε το από τα μέλη του Δ.Σ. και βοηθήστε έτσι στην ενίσχυση του έργου του συλλόγου μας, που παρόλη τη δύσκολη κατάσταση των ημερών συνεχίζει το έργο του με συνέπεια και υπευθυνότητα.