top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΣύλλογος Οσσαίων

Με κάθε επισημότητα κόπηκε η βασιλόπιτα του Συλλόγου Οσσαίων

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα και με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Συλλόγου Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, παραμονή της μνήμης της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννας.


Τα μέλη μας κατέκλυσαν την αίθουσα του συλλόγου, αντάλλαξαν ευχές και παρακολούθησαν την κοπή της βασιλόπιτας από τον Αρχιμ. π. Ιωάννη Αρσενιάδη, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Πέντε Βρύσεων και Αρχιερατικό Επίτροπο Όσσας και τον Αρχιμ. Ιερομόναχο π. Χρυσόστομο Μπουνταλάκη, οι οποίοι στη συνέχεια έδωσαν τις πατρικές τους ευχές στην Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου που φέρει το όνομα της Αγίας Κυράννας.


Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Οσσαίων κ. Σοφία Καραϊωάννου, η οποία ευχαρίστησε τους ιερείς για τις πατρικές τους ευχές, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δραστηριότητες του χρόνου που πέρασε και σε αυτές που προγραμματίζονται για το νέο έτος, με ιδιαίτερη αναφορά στην έκθεση των υφαντών της Όσσας στην Αθήνα, στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη». Μια έκθεση που εκτός της μοναδικότητάς της, αποτελεί και μια σημαντική προβολή της Όσσας στο πανελλήνιο! Ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την υποστήριξη και την αθρόα συμμετοχή τους στις ποικίλες δράσεις του και ανακοίνωσε την απόφαση του Δ.Σ. ότι η επόμενη πολιτιστική εκδρομή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη των ετών 2023 και 2024, ως αντιστάθμισμα της αγάπης, της συνεισφοράς και της συμμετοχής τους στο έργο του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια!


Ακολούθησε το μοίρασμα της βασιλόπιτας και το κέρασμα στον κόσμο, με τα «φλουριά» να κερδίζουν ο Άγγελος Μήτσας και ο Μιχάλης Γρόλλιος.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκ Σοχού δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Μισχόπουλος και ο πολιτευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Βιδάλης.


Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την εταιρία παραγωγής πασσάλων AGROPAS για την ευγενική προσφορά της βασιλόπιτας!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!


25 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page