top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΣύλλογος Οσσαίων

Με μεγάλη επιτυχία η μουσική βραδιά στην Κάτω Αγορά της Όσσας

Με μια όμορφη μουσική βραδιά, στην γραφική πλατεία της Κάτω Αγοράς της Όσσας, έκλεισε τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022.


Η πρόεδρος του Συλλόγου Οσσαίων κα Σοφία Καραϊωάννου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και τη στήριξή του στο έργο του συλλόγου και φυσικά τους ακούραστους εθελοντές μας, που είναι η καρδιά και η κινητήριος δύναμη του συλλόγου.


Η «μουσική παρέα της Μαρίας» κράτησε συντροφιά την ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο Κάτω Αγορά μέχρι αργά, με τραγούδι και χορό. Ο κόσμος χάρηκε την υπέροχη βραδιά με ακούσματα από το έντεχνο, λαϊκό και ρεμπέτικο ρεπερτόριο, με συντροφιά τη φωνή της Μαρίας Αρβανίτη στο τραγούδι, του Χρήστου Κουτσού στο μπουζούκι, του Στέφανου Μπουντουλούλη στην κιθάρα και του Νίκου Βίτλη στα πλήκτρα. 


Στο διάλειμμα είχαμε τη χαρά να ακούσουμε και δύο νέα ταλαντούχα παιδιά της Όσσας, τον Κώστα Μήτσα και τον Δημήτρη Κυριακού, οι οποίοι με την κιθάρα και το μπουζούκι τους αντίστοιχα μας χάρισαν μερικά όμορφα ρεμπέτικα ακούσματα. Μια ευχάριστη έκπληξη με πολλά υποσχόμενο μέλλον.


Στην είσοδο της εκδήλωσης και μπροστά από την οικία Τζέκη, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να περιεργαστούν αρχειακές φωτογραφίες, από το αρχείο του συλλόγου, με θέμα την παλιά Κάτω Αγορά της Όσσας, ανασύροντας μνήμες μιας άλλης εποχής…


Η Όσσα αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ζωντάνια, θετική διάθεση και όμορφες μουσικές, γλεντώντας και τραγουδώντας, με φίλους και συγγενείς!


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χαρ. Αϊβαζίδης, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κα Άννα Σαρίκου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αστέριος Μπρατάνης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. κ. Γεώργιος Ξενιτίδης και η πρόεδρος της Κοινότητας Καβαλαρίου κα Γεωργία Μιχαηλίδου.




12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page