top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαΣύλλογος Οσσαίων

Νέα Δήμαρχος Λαγκαδά η Νίκη Ανδρεάδου και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Όσσας η Σοφία Καραϊωάννου

Έγινε ενημέρωση: 18 Οκτ 2023

Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος αναδείχθηκε στο δήμο Λαγκαδά μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.


Η Ελπινίκη Ανδρεάδου, με την παράταξη «Πολίτες με όραμα», εκλέχθηκε από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 56,98%, λαμβάνοντας 16.666 ψήφους και 21 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Αντίστοιχα, η παράταξη του κ. Ι. Αναστασιάδη λαμβάνει 12 έδρες και του κ. Φ. Γεωργουδάκη 2 έδρες.


Οι «Πολίτες με όραμα» αναδείχθηκαν πρώτοι και στη Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου (έδρα Όσσα) με ποσοστό 56,74%, με πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο και 526 ψήφους τον Άγγελο Μήτσα, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός σύμβουλος της Δ.Ε. Βερτίσκου. Ειδικότερα στην Όσσα η κ. Ανδρεάδου έλαβε 430 ψήφους, ο κ. Αναστασιάδης 226 ψήφους και ο κ. Γεωργουδάκης 81 ψήφους.


Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Όσσας εκλέχθηκε η κ. Σοφία Καραϊωάννου, με τοπικούς συμβούλους τον κ. Ιωάννη Αστερίου και την κ. Κορνηλία Πρίζιου. Η κ. Καραϊωάννου και ο κ. Αστερίου εκλέχθηκαν με την παράταξη της κ. Ανδρεάδου, ενώ η κ. Πρίζιου με την παράταξη του κ. Αναστασιάδη.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Νίκη Ανδρεάδου, στο νέο δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά, καθώς και στο νέο Τοπικό Συμβούλιο Όσσας με πρόεδρο την κ. Σοφία Καραϊωάννου, που συνεχίζει με επιτυχία τη δεύτερη συνεχή της θητεία!


65 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page