Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Όσσας

Μέσα σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και υπό τους εορταστικούς ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Λαγκαδά φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Όσσας, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο προαύλιο του παλαιού Δημαρχείου.

Με την παρουσία των κατοίκων και των μικρών παιδιών που τραγούδησαν τα κάλαντα η βραδιά συνεχίστηκε με χριστουγεννιάτικα κεράσματα, κρασάκι και μυρωδάτο τσάι.

Στη φωταγώγηση του δέντρου συμμετείχαν ο Δήμος Λαγκαδά, η ΔΗ.Κ.Ε.Λ., η Κοινότητα Όσσας και ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα». Η πρόεδρος της Κοινότητας Όσσας και του Συλλόγου Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» κα Σοφία Καραϊωάννου καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλές γιορτές και χρόνια πολλά, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αστέριος Μπρατάνης, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κα Έλσα Κοτσώνη -η οποία εκπροσώπησε και τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ι. Ταχματζίδη-, ο αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Δημ. Ροντίρης και ο πρ. δήμαρχος κ. Ιωάν. Αναστασιάδης.